0,00 kn
Webshop Uvjeti poslovanja Načini plaćanja Prodajna mjesta Kontakt
x

Posteljina.hr tražilica

Tražilica pretražuje samo katalog.

Dozvoljeno je upisivat znakove č ć š đ ž.

Uvjeti poslovanja

 

Opći uvjeti korištenja WEB Shop-a Posteljina.hr
 1. OPĆI UVJETI PRODAJE
  Sadržaj Internet stranice Posteljina.hr te svih njenih varijanti (u daljnjem tekstu: Posteljina.hr) je vlasništvo poduzeća Angelo d.o.o.

  Upotrebom Internet stranice Posteljina.hr korisnici prihvaćaju objavljene opće uvjete poslovanja. Angelo d.o.o. i korisnici s općim uvjetima ugovaraju međusobne obveze pri kupnji u Internet trgovini Posteljina.hr.

  U Internet trgovini Posteljina.hr mogu kupovati proizvode isključivo korisnici iz Hrvatske.

  Opći uvjeti prodaje su sastavljeni u skladu sa hrvatskim zakonom.

  Angelo d.o.o. zadržava pravo izmjene općih uvjeta na Internet stranici Posteljina.hr bilo kada i bez prethodne obavijesti. Sve promjene općih uvjeta su za korisnike obvezujuće.
   
 2. OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI
  Angelo d.o.o. ne preuzima odgovornost za moguće posljedice prilikom upotrebe Internet stranice Posteljina.hr i njenog sadržaja.

  Angelo d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja na Internet stranici bez prethodne obavijesti i ne preuzima odgovornost od mogućih posljedica tih promjena.
  Angelo d.o.o. će nastojati prikazati najtočnije i najažurnije informacije, tako da moguće greške na stranici Posteljina.hr s obzirom na cijene, rokove isporuke, opise proizvoda i dr. ne isključuje i za njih ne preuzima nikakvu odgovornost.

  Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode, te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati stvarnim proizvodima. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora, te razlike u percepciji boje od strane ljudskog oka i slično ne možemo jamčiti potpunu suglasnost boja naših proizvoda sa bojama kako ih korisnici vide na zaslonu svog monitora.
   
 3. OGRANIČENO PRAVO UPOTREBE
  Posjetioci Internet stranice Posteljina.hr sadržaj koriste isključivo u osobne i nekomercijalne svrhe. Sadržaj je autorski zaštićen. Bilo kakva druga vrsta upotrebe, kopiranje, objava ili distribucija Internet sadržaja ili njegovog dijela bez dozvole tvrtke Angelo d.o.o. je zabranjena.
   
 4. ZAŠTITA PRIVATNOSTI
  Podaci koje korisnik upisuje putem obrasca na stranici Posteljina.hr ili na neki drugi način (preko e-maila, telefona i dr.), su povjerljivi i štitimo ih sukladno zakonskim odredbama.
  Osobni podaci će biti upotrijebljeni samo za namjene za koje je korisnik dao svoju suglasnost.
   
 5. POSTUPAK NARUČIVANJA ODNOSNO KUPNJE
  U Internet trgovini Posteljina.hr je moguće kupiti proizvode predstavljene u Internet trgovini Posteljina.hr.

  U Internet trgovini Posteljina.hr mogu kupovati isključivo korisnici iz Republike Hrvatske.

  Narudžba u Internet trgovini je predana kada korisnik dobije automatsku elektronsku obavijest. Ta elektronska obavijest nije potvrda da je proizvod na zalihi i da je počela otprema proizvoda. Narudžba će biti potvrđena najkasnije u roku 2 radna dana od dana kada je narudžba poslana i to putem nove e-obavijesti o potvrdi narudžbe.

  U slučaju da naručenog artikla nema na zalihi ili da narudžbu nije moguće provesti radi drugih razloga, korisnik će biti obaviješten putem elektronske pošte.

  Angelo d.o.o. će potvrđene narudžbe smatrati neopozivima. Kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora sukladno članku 72 Zakona o zaštiti potrošača. Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen Zakonom. Angelo d.o.o. može narudžbu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe Internet stranice Posteljina.hr.
  Prilikom naručivanja robe kupac potvrđuje da je bio upoznat sa općim uvjetima i da je posebno bio upozoren na opće uvjete.

  Ugovor o kupnji je pohranjen u Angelo d.o.o.

 6. ODUSTAJANJE OD KUPNJE, POVRAT ROBE I REKLAMACIJE
  1. ODUSTAJANJE OD KUPNJE putem pisanog obrasca
   Kupac ima pravo u roku 14 dana sukladno članku 72 Zakona o zaštiti potrošača odustati od kupnje pisanom obavijesti na e-mail adresu webshop@posteljina.hr. Rok od 14 dana počinje teći danom preuzimanja/dostave naručene robe.

   U elektronskoj pisanoj obavijesti o odustajanju od kupnje nedvosmisleno navedite odluku o odustajanju od kupnje (sa vašim imenom i datumom dane narudžbe.
    
  2. POVRAT PROIZVODA
   Ako je kupac robu već preuzeo i odustaje od kupnje, mora preuzetu robu vratiti poduzeću u roku 14 dana po pisanoj obavijesti iz 6.1. odlomka. Povrat novca u iznosu vraćenih proizvoda, poduzeće mora vratiti na bankovni račun kupca najkasnije u roku 14 dana od primitka robe.

   Pri povratu proizvodi moraju biti neupotrebljavani, neoštećeni i u originalnoj ambalaži. Uz vraćeni proizvod obvezno je priložiti kopiju originalnog računa.

   Pošiljku poslati na adresu:
   Posteljina.hr
   Angelo d.o.o.
   Tomislavova 11,10000 Zagreb
   Hrvatska

   Troškove povrata robe snosi kupac. Za vraćene proizvode ne preuzimamo pošiljke sa plaćanjem poštarine pouzećem.

   Proizvode sa tiskom odnosno vezom napravljenim samo za Vas nije moguće mijenjati jer je proizvod izrađen po uputama potrošača i prilagođen je njegovim osobnim potrebama.
    
  3. REKLAMACIJE POŠILJKE
   Tvrtka Angelo d.o.o. odgovara za stvarne tvorničke greške kupljenih proizvoda u Internet trgovini Posteljina.hr. Ukoliko kupac ima bilo kakav prigovor sukladno članku 10 Zakona o zaštiti potrošača molimo da nas obavijesti na e-mail prigovori@posteljina.hr.
   Potrošač mora u obavijesti o grešci detaljno opisati grešku i omogućiti prodavaču da grešku razmotri.

   Molimo da kupac kod eventualne reklamacije vrati robu sa kopijom originalnog računa na adresu Posteljina.hr, Angelo d.o.o., Tomislavova 11, 10 000 Zagreb s naznakom 'Internet prodaja' u roku 14 dana od kupnje.

   Po primitku robe Angelo d.o.o. će u roku 8 dana po primitku pisane obavijesti i proizvoda dati pisani odgovor na rješenje reklamacije.

   Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno zapakirane u kartonsku ambalažu.

   Sve reklamacije koje su neprikladno zapakirane i kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećena prilikom transporta neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljatelju.

   Troškove povrata robe snosi kupac.
    
 7. CIJENE
  Sve cijene su izražene u kunama sa uključenim PDV-om. Pri kupnji vrijede cijene u trenutku narudžbe. Cijene vrijede do objave novog cjenika u Internet trgovini Posteljina.hr.

  Kod prikazivanja sniženja cijena (izraženo u postotcima) na računima može doći do minimalnog odstupanja od navedenog u e-shopu, što je posljedica zaokruživanja maloprodajnih cijena nakon sniženja.
   
 8. NAČIN PLAĆANJA U INTERNET TRGOVINI
  Plaćanje po pouzeću.
  Poštarinu plaća kupac i to službeniku gotovinom prilikom preuzimanja robe.

  Plaćanje po predračunu.
  Plaćanje po zaprimljenoj ponudi. Nakon primitka sredstava šaljemo robu na adresu kupca.
   
 9. PAKIRANJE I DOSTAVA
  Dostava se vrši preko GLS Croatia, DB Schenker ili Hrvatska Pošta po cijeni od 30 kn za narudžbu.
   
 10. ROK ISPORUKE
  Rok isporuke je 3 – 14 dana radnih dana.
Naslovna Webshop Uvjeti poslovanja Plaćanje i dostava Prodajna mjesta Izjava o privatnosti Kontakt

2021 © Angelo d.o.o.

Dizajn i izrada: e-Sustavi d.o.o.