0,00 kn
Webshop Uvjeti poslovanja Načini plaćanja Prodajna mjesta Kontakt
x

Posteljina.hr tražilica

Tražilica pretražuje samo katalog.

Dozvoljeno je upisivat znakove č ć š đ ž.

Izjava o privatnosti

 

IZJAVA O PRIVATNOSTI
Angelo d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje ugovora.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.
Svi djelatnici posteljine.hr i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

PRIKUPLJANJE I KORIŠTENJE INFORMACIJA
Angelo d.o.o. cijeni i štiti Vašu privatnost. U procesu realizacije tražene usluge i za davanje obavijesti i informacija vezanih uz Vašu kupovinu ili drugu uslugu, koristit ćemo samo one informacije koje nam svojevoljno date. Obvezujemo se da nećemo prodati, iznijeti ili dati ove informacije trećoj stranci na način koji nije naveden u ovoj izjavi.
KUPOVINA
Kako bi kupovinu učinili što jednostavnijom, do sada smo izbjegavali obaveznu registraciju kupaca, a to ćemo nastaviti i ubuduće.
Kako bi obavio kupnju ili poslao upit na ovim Internet stranicama, od korisnika se traže kontakt informacije (poput imena i e-mail adrese, adrese stanovanja, broja telefona).
Ove se informacije koriste kako bi se stupilo u kontakt s korisnikom prilikom odgovaranja na pitanja postavljenih na našim internet stranicama te za osiguravanje privatnosti korisnika pri kontroli statusa narudžbe i unosa ili promjene podataka. Korisnik može poslati upit i bez podataka a samo s ispravno upisanom email adresom.
Za predaju narudžbe potrebni su ovi Vaši osobni podaci:
  • Ime i prezime
  • E-mail adresa
  • Broj telefona (poželjno mobitel)
  • Adresa stanovanja
Ukoliko zatražite račun na ime tvrtke, potreban je unos OIB-a, te naziva tvrtke

Prilikom naručivanja robe, sukladno GDPR odredbama, morate nam za svaku Vašu narudžbu dati izričiti pristanak za korištenje Vaših osobnih podataka, bez čega na našem WEB shopu naručivanje nije moguće.
Podaci koje korisnik daje pri naručivanju, pohranjuju se na serveru webshopa ( T-COM DC u Zagrebu ), te u poslovnom programu kojem pristup imaju djelatnici tog odjela uz šifre za pristup poslovnom programu.


SIGURNOST
Na našem WEB shopu su poduzete sve mjere kako bi zaštitile podatke o korisniku.
Ako se u našem formularu za registraciju od korisnika zahtijevaju povjerljivi podaci (poput osobnih podataka) prijenos tih podataka je šifriran i zaštićen sigurnosnim protokolom (SSL). Tijekom boravka na zaštićenoj stranici ikona lokota u vrhu Vašeg internet pretraživača je zaključana, za razliku od otključane ili otvorene ikone prilikom uobičajenog pretraživanja insternetskih stranica.
Pristup povjerljivim podacima imaju samo zaposlenici kojima su isti potrebni kako bi obavili određenu uslugu.
U slučaju potrebe (greške na našim internetskim stranicama), pristup Vašim podacima mogu imati i djelatnici tvrtke koja održava naš WEB shop.
Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti mailom na adresu webshop@posteljina.hr

 

PRIKUPLJANJE I OBRADA OSOBNIH PODATAKA
Voditelj obrade Vaših podataka je tvrtka Angelo d.o.o., "POSTELJINA.HR" sa registriranim sjedištem u Tomislavovoj 11, 10000 Zagreb.
Osobni podatak je svaki podatak koji se odnosi na fizičku osobu čiji identitet je utvrđen ili se može izravno ili neizravno utvrditi.


Prikupljaju se sljedeći osobni podaci

Ime, prezime, adresa stanovanja, broj telefona za kontakt te eventualno OIB i naziv tvrtke (potrebno za izradu R1 računa).
Također se pohranjuje trenutna IP adresa Vašeg računala sa kojega pristupate našem WEB shopu.

Svrha prikupljanja podataka

Vaši osobni podaci su nam neophodni da bismo Vam mogli isporučiti naručenu robu, kao i za rješavanje Vaših upita, reklamacija ili prigovora.
Da bismo Vam mogli isporučiti robu, Vaše osobne podatke moramo proslijediti dostavnim službama sa kojima surađujemo, te imamo sklopljene ugovore.

Prijenos trećim stranama

Uz gore navedene dostavne službe, Vaši osobni podaci mogu se prenositi i trećim stranama, ukoliko postoji pravna osnova za prijenos.
  • Državnim institucijama koje zatraže podatke na uvid zbog neke treće obrade istih
  • Vaši osobni podaci dostupni su tvrtki e-Sustavi d.o.o. iz Zagreba, Dinarski put 22, OIB 23773266371, koja održava naš WEB shop i naš poslovni program Luceed

Trajanje čuvanja Vaših osobnih podataka

Vaši osobni podaci trajno se pohranjuju u našem lokalnom serveru u poslovnom programu u svrhu fizičke obrade Vaših narudžbi ili u knjigovodstvene svrhe, i kojem imaju pristup samo ovlašteni djelatnici naše tvrtke, te djelatnici tvrtke za održavanje (e-Sustavi d.o.o.)
Podaci o Vama kao kupcu su pohranjeni na stranicama WEB shopa posteljina.hr koji se nalazi u zakupljenom dijelu tvrtke koja pruža prostor na WEBu (Orbis d.o.o.).
Prilikom predaje Vaše narudžbe, imate mogućnost od nas zatražiti da se Vaši osobni podaci obrišu, pri čemu će se obrisati samo Vaši osobni podaci, dok ostale podatke o narudžbi i naručenoj robi iz pravnih i knjigovodstvenih razloga ne možemo brisati.

Kolačići (cookie)

Što je kolačić?
Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama.

Kolačići od prve strane koji dolaze sa web stranice koju ste posjetili mogu biti privremeni i stalni. Takvi kolačići omogućuju web stranici da sprema podatke koji se koriste kada korisnik ponovo posjeti web stranicu. Kolačići s treće strane su kolačići koji dolaze s vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće ( ti servisi su Facebook, Instagram, Google analytics, AdWords... )

U postavkama pretraživača možete odrediti koje kolačiće želite prihvatiti a koje odbiti. Mjesto uređivanja postavki ovise o vrsti pretraživača, a može se naći prilikom pretraživanja help ili pomoć datoteke. Ako odlučite da ne želite prihvaćati kolačiće sa posteljina.hr WEBshop-a postoji mogućnost da nećete moći koristiti određene funkcije.

Naslovna Webshop Uvjeti poslovanja Plaćanje i dostava Prodajna mjesta Izjava o privatnosti Kontakt

2021 © Angelo d.o.o.

Dizajn i izrada: e-Sustavi d.o.o.